Повернутися до новин

Семінар для заводчиків собак у м. Рівне

12 грудня 2019

8 лютого 2020 року у місті Рівному пройшов освітній семінар для заводників та розплідників собак. Організатори – "Беафар Україна" та Purina® Pro Plan®. Відвідувачі із захопленням слухали дуже цікаві лекції з репродуктології, які проводила Кондратьєва Ганна – керівник ветеринарної клініки «Крихітка Єнот», ветеринарний лікар, репродуктолог. Також на семінарах порушувалися теми особливостей вигодовування цуценят маленьких порід у неонатальний період та особливостей фізіології собак маленьких порід та профілактики захворювань.
Окрім насиченої лекційної програми, на семінарі проводились розіграші корисних подарунків від компаній «Беафар Україна» та Purina® Pro Plan®. А під час дружнього фуршету кожен відвідувач міг отримати відповідь від лекторів на всі додаткові запитання, що виникли під час лекцій. На семінарі була дуже дружня атмосфера та багато живого спілкування. Кожен учасник отримав багато корисної інформації, яка обов'язково знадобиться йому в майбутньому.
Наступні серію семінарів для заводчиків від компаній «Беафар Україна» та Purina® Pro Plan® чекайте в інших містах України.