Повернутися до новин

250-мільйонний протипаразитарний нашийник

19 серпня 2020

У липні ми відзначили грандіозну подію у своїй історії – випуск 250-мільйонного протипаразитарного нашийника.
Нашийники від кліщів та бліх – це найпростіший та найпопулярніший спосіб захисту своїх вихованців від паразитів у всьому світі.
"Протипаразитарні нашийники є частиною Beaphar майже 40 років", - розповідає Даан Аа, генеральний директор Beaphar.
Це одна з найзначніших розробок компанії Beaphar. Нашийники є не тільки нашими бестселерами по всьому світу, але й проклали шлях до розвитку нашої дуже популярної лінійки протипаразитарних засобів, а також розробці інших продуктів, таких як заспокійливі нашийники. Це феноменальне досягнення! Це свідчить про напружену роботу моїх минулих та нинішніх колег компанії Beaphar, та популярність продуктів серед власників домашніх тварин по всій земній кулі.»
Свій перший нашийник від бліх компанія Beaphar випустила у 1983 році. Хенк Аа (тоді батько та генеральний директор Даана) вперше побачив цей продукт під час закордонної поїздки. Він відразу побачив потенціал і знав, що Beaphar зможе випускати нашийники власними силами.
Тоді пряжки додавалися вручну, але технологічні досягнення дозволили цей процес повністю автоматизувати.
Сьогодні Beaphar виробляє 12 мільйонів протипаразитарних нашийників щорічно, що робить нас найбільшим виробником нашийників від бліх та кліщів у світі.
«Недивно, що нашийники стали і залишаються одним із найпопулярніших методів боротьби з бліхами у котів та собак»
«Блохи можуть заподіяти нашим вихованцям сильний дискомфорт та страждання. Власники хочуть бути впевнені, що вони мають надійний продукт, здатний захистити їх улюбленців. Нашийники Beaphar від кліщів та бліх – це надійний та довгостроковий захист, простий у використанні».
«Ми завжди прагнули забезпечити домашніх тварин та їхні сім'ї найкращими продуктами, і це робитимемо і далі. Я з нетерпінням чекаю на виготовлення 500-мільйонного протипаразитарного нашийника Beaphar» – сказав Даан.